Toolbar
10 mar 2017

På Nordøyane arbeider dei tre skulane tett i nettverk. Skuleleiinga og lærarane møtest stadig for å ha felles framdrift og opplæring, og elevane har fleire møtepunkt i løpet av barneskulen. Vidare går dei i samla klasse ved ungdomsskulen på Haramsøya.

Foreldresamarbeidet er det også viktig å samkøyre, så kvart år samlast alle dei tre skulane sine FAU for å arbeide med felles mål og utfordringar. Biletet er frå siste samlinga, som nyleg var her på øya.

Det ligg ei enorm styrke i det å samarbeide, i staden for å motarbeide. Det viser seg også når ein ser på fritidsaktivitetane som finst her ute. Dei tre korpsa har fått til mykje bra i lag, til dømes, og ungane speler på samme fotballag. Den felles identiteten som øying står sterkt, uansett kva for ei av øyane ein bur på.  

Rangere denne artiklen
(0 stemmer)
Last modified on laurdag, 11 mars 2017 19:17
Mer i denne kategorien: « Status Nordøyvegen

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media


Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/bovedhav/public_html/modules/mod_jak2timeline/helpers/helper.php on line 45
2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010