Toolbar
  • Layout
    Linear Layout
    Grid Layout
Items filtered by date: oktober 2015

2015

Have 1 item


Deprecated: Non-static method K2ModelItem::getItemExtraFields() should not be called statically in /home/bovedhav/public_html/templates/ja_lens/html/com_k2/generic.php on line 61
søndag, 18 oktober 2015 00:00

Tilflytter-festen

Det er kommet over 50 tilflyttere til Lepsøya de siste 4 årene og dette måtte feires! Dermed inviterte Bo ved havet og Bygdeutvalet til fest med filmpremiere, musikk, trylling og god mat. Festen ble arrangert på Samfunnshuset lørdag 17. oktober. Alle tilflytterne var spesielt inviterte og det kom rundt hundre sambygdinger som ville være med å ønske velkommen og gjøre stas på de nyankomne. At den kommende ordføreren i Haram kommune, Vebjørn Krogsæther også tok turen hit, var ekstra hyggelig.

Første post på programmet var urpremiere på den nye filmen om Lepsøya. Filmen viser flott natur, fra fjell til fjære og unge og gamle lepsøyinger i barnehage, i arbeid og på fest. Det er Harald Kjerstad som har laget denne ca 20 minutter lange filmen og de som er interesserte i se den, kan kontakte han.

Etter filmen viste tryllekunstner Roger Howden frem sine ferdigheter og tryllet med kort, tau og melk. Og han klarte å få en bowlingkule ut av en skriveblokk!  Flere av publikum måtte opp på scena for å være trylleassistenter - til stor begeistring for salen.

Så var det klar for korpsmusikk. Aspirantene spilte et par stykker, korpset spilte Lepsøysangen - og her var det allsang, selvfølgelig. Det musikalske innslaget ble avsluttet med noen jazzinspirert musikkstykker spilt av flotte ungdommer. 

Som siste post på programmet kunne kveldens konfransier, Roy Farstad, gjøre stas på alle tilflytterne og det ble delt ut kortreiste gaver: Lepsøylam og Lepsøypotet. Roy spurte hva de nyankomne likte aller best ved Lepsøya og fikk følgende svar: Hyggelige folk og flott natur.

Festen var en "kurvfest" og arrangørene var spente på hvordan det ville bli tatt i mot. Dette hadde ikke vært prøvd før. Resultatet ble kjempeflott:  Et bugnende bord med sjømat, salater, masse kaker og karamellpudding, for å nevne noe. Korpset hadde tombola - Katta i sekken - med mange flotte gevinster. Som Roy avsluttet fra scena: "Nå er det klar for mat og gambling."

Takk til alle som kom. Det ble en veldig hyggelig fest!

 

 

 

 

 

Published in Det som skjer

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media


Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/bovedhav/public_html/modules/mod_jak2timeline/helpers/helper.php on line 45
2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010