Toolbar
  • Layout
    Linear Layout
    Grid Layout
Items filtered by date: juni 2015

2015

Have 3 items


Deprecated: Non-static method K2ModelItem::getItemExtraFields() should not be called statically in /home/bovedhav/public_html/templates/ja_lens/html/com_k2/generic.php on line 61
søndag, 14 juni 2015 00:00

Nytt liv på fergekaia

Når Nordøyvegen kommer, kan den gamle fergekaia ha nye bruksmuligheter. Men hvilke? Dette spørsmålet stillte vi til tre byggfagstudenter ved Høgskolen i Ålesund. I løpet av våren har de jobbet med en bachelor-oppgave om dette temaet, laget skisser og en flott rapport. 

Her kan dere se skissen som viser den eksisterende småbåthavna til høyre og fergekaia som kan brukes til en forsamklingslokale / restaurant. Området til vestre kan bli en ny flott småbåthavn / gjestehavn og ha plass til rorbuanlegg. Det er også laget plass til base for oppdrettsanlegg og mottak for fisk. Rapporten studentene har skrevet kan fåes ved henvendelse til oss.

 

Published in Nordøyane
onsdag, 10 juni 2015 00:00

Søndagskafé

Søndagskaféen er blitt et populært tiltak på Lepsøya. Her møtes sommergjester og fastboende til hyggelig prat over en kaffekopp med god kake til. Søndagskaféen arrangerers på Lepsøya småbåthavn som ligger rett ved fergeleiet. Dermed passer det utmerket for turgjenrgere å stoppe for en liten rast før de tar ferga eller hurtigbåten tilbake.

Sommarkaféen er åpen fra kl. 15 til 18 på følgende søndager:

14. juni

28. juni

12. juli

26. juli

9. august

16. august

 

 

Published in Det som skjer
søndag, 07 juni 2015 00:00

Lepsøydagane 2015

Lepsøydagen i år starta med diverse aktivitetar for ungar ved stadion. Ein kunne også leggje ut på sykkelløp med innlagde rebus-stopp. Premien, ein sykkel, vart trekt mellom alle som deltok. Vinnar i år vart Ruben Dyb. Det var sal av fiskesuppe og open kiosk under lokaloppgjeret i fotball mellom Lepsøy og HaNo, som fekk resultatet 4-0. I kiosken kunne ein mellom anna få kjøpt skuffekake, vaflar, popcorn og ikkje minst; softis! Det var populært, sjølv om det var heller kaldt ute. 

 

Published in Det som skjer

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media


Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/bovedhav/public_html/modules/mod_jak2timeline/helpers/helper.php on line 45
2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010