Toolbar
  • Layout
    Linear Layout
    Grid Layout
Items filtered by date: mars 2017

2017

Have 2 items


Deprecated: Non-static method K2ModelItem::getItemExtraFields() should not be called statically in /home/bovedhav/public_html/templates/ja_lens/html/com_k2/generic.php on line 61
laurdag, 11 mars 2017 00:19

Her vil vi byggje og bu

Det er med stor glede at vi ser god byggjeaktivitet på øya, og snikkar Jarle (og andre) har mykje å gjere. Fleire fornyingsprosjekt er i gang, i tillegg til dei heilt nye husa som poppar opp her og der. Dette viser at Lepsøya er ein stad for framtida. Her vil vi byggje og bu! Folketalet auka i fjor, og det håpar vi er ein trend som varer ved. 

Oversikt over ledige tomter: Tomter på Lepsøya

Her er eitt av dei heilt nye husa: 

Foto: Eirin Buner

 

Published in Bo på Lepsøya
fredag, 10 mars 2017 21:54

Samarbeid på tvers av øyane

På Nordøyane arbeider dei tre skulane tett i nettverk. Skuleleiinga og lærarane møtest stadig for å ha felles framdrift og opplæring, og elevane har fleire møtepunkt i løpet av barneskulen. Vidare går dei i samla klasse ved ungdomsskulen på Haramsøya.

Foreldresamarbeidet er det også viktig å samkøyre, så kvart år samlast alle dei tre skulane sine FAU for å arbeide med felles mål og utfordringar. Biletet er frå siste samlinga, som nyleg var her på øya.

Det ligg ei enorm styrke i det å samarbeide, i staden for å motarbeide. Det viser seg også når ein ser på fritidsaktivitetane som finst her ute. Dei tre korpsa har fått til mykje bra i lag, til dømes, og ungane speler på samme fotballag. Den felles identiteten som øying står sterkt, uansett kva for ei av øyane ein bur på.  

Published in Nordøyane

Bo ved havet - Bo på Lepsøya

VI ER EIT TEAM SOM ARBEIDER FOR POSITIV UTVIKLING FOR MENNESKE OG MILJØ PÅ LEPSØYA

Kort om oss

Bo ved havet logo Bo ved havet er et prosjekt igangsatt av Lepsøy bygdeutval. Prosjektet skal planlegge og kartlegge muligheter for samfunnsutvikling på Lepsøya og skal utvikle samarbeid med de andre Nordøyane når det er aktuelt.bu. Les mer...

Kort om Lepsøya

Lepsøya er den sørlegaste av Nordøyane på Sunnmøre. Du kjem hit med hurtigbåt fra Ålesund eller med ferje frå Skjelten. Men om nokre år kan du ta bilen eller sykle over Nordøyvegen.  På Lepsøya er det eit aktivt bygdemiljø, og her er ein god stad å bu.

 

Ikke tilstrekkelig. Ønsker du mer informasjon? Følg oss i andre media


Deprecated: Non-static method K2ModelItemlist::getCategoryTree() should not be called statically in /home/bovedhav/public_html/modules/mod_jak2timeline/helpers/helper.php on line 45
2017
2016
2015
2014
2013
2011
2010